Hoogwaardige oplossingen veilig, op tijd en binnen budget geleverd

Anesco biedt een professionele, op kwaliteit gerichte volledige Engineering, Procurement, Construction (EPC)-service om ervoor te zorgen dat elk zonne-PV- en batterijopslagproject dat we ondernemen een succes wordt.

Nu we onze eigen hoogwaardige activa in het VK hebben ontworpen, gebouwd, aangesloten en onderhouden, waarvan vele de grootste en meest complexe ontwikkelingen op het gebied van zonneparken en batterijopslag zijn, passen we deze ervaring toe op nieuwe projecten, zowel voor oplossingen aan het grid als achter de meter.

Download de bedrijfsbrochure

Site identification & due diligence icon
Bekroonde zon-en batterijopslag voor zowel  design, bouw en aansluiting
Feasibility studies icon

Een volledige project lifecycle oplossing

High success rate securing planning permission icon
Componenten en materialen van hoge kwaliteit
Technically and structurally sound design icon
Superieur projectmanagement
Access 10 years of industry expertise icon
Zeer deskundige en ervaren teams

Duurzame energie projecten 

Engineering

Ons engineeringteam richt zich op grootschalige batterijopslag en zonne-energie projecten.

Van haalbaarheidsstudie  tot engineering (civiel en elektrotechnisch), netaansluiting  en compliance, onze volledige turnkey oplossing behandelt elk aspect van een zeer complex proces, waarbij elk element met aandacht voor detail wordt behandeld door ons engineeringteam.

Inkoop 

Anesco is trots op haar reputatie voor het bouwen van betrouwbare duurzame energieprojecten. We gebruiken alleen hoogwaardige componenten en materialen die zijn ingekocht bij gerenommeerde leveranciers, waaronder de meest gerespecteerde fabrikanten.

Deze zeer gewaardeerde relaties zijn gedurende vele jaren gecultiveerd en blijven van vitaal belang voor het leveren van oplossingen die ‘zoals gespecificeerd’ zijn en uiteindelijk systeemprestaties en maximale opbrengst op lange termijn opleveren.

Bouw

Met een track record dat teruggaat tot de beginjaren van zonne-energie hebben we uitgebreide kennis opgedaan bij het bouwen van hoogwaardige grootschalige zonneparken en het inzetten van large scale energieopslag.

We passen deze ervaring toe op nieuwe locaties die we ontwikkelen en ook achter-de-meterprojecten voor commerciële klanten, zelfs die met meerdere locaties.

Superieur projectbeheer en teamwork vormen de kern van elke succesvol nieuw project. Onze gespecialiseerde teams werken nauw samen in elke fase van de bouw. We komen van tevoren overeen hoe de prestaties op locatie worden gecontroleerd en gemeten, en implementeren nauwkeurige planning en monitoring om ervoor te zorgen dat elk project veilig, op tijd en binnen het budget wordt opgeleverd, hoe complex ook.

V9A3563-scaled