Het zeer ervaren senior managementteam van Anesco is de drijvende kracht achter het aanhoudende succes van het bedrijf.

Leiderschap

Mark Futyan

CEO

Met een carrière in de energie-industrie die meer dan 20 jaar omspant, trad Mark Futyan in dienst bij Anesco vanuit Centrica, het moederbedrijf van British Gas, waar hij meest recentelijk de functie van Distributed Power Systems Director bekleedde.

Meer…

Mark Browning

CFO

Mark Browning heeft meer dan vijftien jaar ervaring in financiën, waaronder 10 jaar bij Deloitte, waar hij verschillende technische en leidinggevende functies bekleedde en deel uitmaakte van het UK Pensions Audit Leadership Team.

Read More

Vicky Wells

General Counsel

Vicky brengt uitgebreide juridische ervaring naar Anesco, ontwikkeld in zowel start-up als beursgenoteerde bedrijven. Vicky studeerde af aan de Universiteit van Oxford en werd opgeleid en gekwalificeerd bij Clifford Chance, als onderdeel van het Energy & Infrastructure-team. 

Meer….

Lee Read

Director of Projects and Engineering

Lee has worked within the power industry for over 30 years, gaining knowledge and expertise in engineering, operations, and project management, for organisations that include E.O.N, Centrica, and Bioenergy Infrastructure Group.

Meer….

Matt Harvey

Director of Operations & Maintenance

Matt Harvey werkte zes jaar bij Anesco voordat hij in maart 2020 werd gepromoveerd tot Director of Operations & Maintenance (O&M). Hij heeft 10 jaar ervaring in de sector van hernieuwbare energie met een focus op de exploitatie en het onderhoud van grondgebonden zonne-energie en energieopslag assets. Nadat hij van school was gegaan, ging Matt in het leger, diende hij zeven jaar in het 2 Royal Anglian Infantry Regiment en vertrok met een voorbeeldige staat van dienst als lanskorporaal.

Meer….

Sarah Webb

Director of Development & Technical

Na haar afstuderen in economische wetenschappen aan de Universiteit van Exeter, ging Sarah Hitchcox in 2011 de sector van de hernieuwbare energie in, voordat ze in 2012 bij Anesco kwam als ontwikkelingsmanager.

Meer….

Alan Smallwood

Director of Optimisation

Met een carrière in de energie-industrie die meer dan tien jaar omspant, trad Alan Smallwood in dienst bij Anesco vanuit Centrica, waar hij aangesteld was als director of UK power markets. Remove

Meer….