Een complete turnkey propositie

Anesco heeft een sterk track record inzake het ontwerpen en bouwen van grootschalige grondgebonden zonneparken.  

Ons gespecialiseerde team biedt een uitgebreide service, van ontwikkeling  tot realisatie en het onderhoud en monitoring gedurende de levensduur van het project.

Download de bedrijfsbrochure

Grondgebonden Solar PV en Utility Scale Solar

Bij Anesco ontwikkelen, bouwen, exploiteren en onderhouden we hoogwaardige zonneparken op utiliteitsschaal; met behulp van grondgebonden zonneparken, bieden we een complete turnkey oplossing voor zowel investeerders als landeigenaren.

Onze uitgebreide kennis en ervaring omvat PV-systemen en hybride oplossingen waarbij technologieën zoals  grondgebonden zonneparken en batterijopslag worden gecombineerd.

We  beheren elk aspect van het  ontwerp-, engineering- en constructieproces. Dit is een belangrijke onderscheidende factor en in combinatie met onze langdurige partnerrelaties onderscheidt het ons van onze concurrenten.

Met een sterk track record voor het bouwen van hoogwaardige  zonneparken, hebben we een uitgebreide selectieprocedure die ervoor zorgt dat de beste locaties worden gekozen voor de bouw en de beste prijzen voor hardware worden gegarandeerd.

Tot op heden hebben we 106 grootschalige zonneparken gebouwd,daartoe behoort ook het eerste subsidievrije zonnepark van het VK, bekend als Clayhill, een hybride installatie bestaande uit 10 MW zonne-energie en 6 MW energieopslag.

Energieopslag op utiliteitsschaal

Momenteel heeft Anesco 150 MW aan grootschalige batterijsystemen geïnstalleerd op 33 locaties. Momenteel is er een batterijproject van 250 MW in aanbouw.

Beheer & Onderhoud –– Cruciaal voor succes  

Exploitatie en onderhoud zijn van vitaal belang voor het succes van elke investering in grootschalige zonne-energie en bij Anesco hanteren we een proactieve benadering van het beheer van onze assets.

Ons ultramoderne interne Network Operations Center (NOC) werkt volgens industriestandaarden en best practices en bewaakt duizenden assets om downtime te verminderen en de systeemprestaties te maximaliseren. En zo bereiken we maximaal rendement op de duurzame investering.

Bescherming tegen fluctuerende energieprijzen

Een complete turnkey-oplossing

Site identification & due diligence icon

Locatie-identificatie en due diligence

Construction & connectivity icon

Constructie & connectiviteit

Full asset management icon

Volledig vermogensbeheer